jatek
Fooldal
tájolo



Téli Találkozó

2015. január 17 - 18.

Túrajelentés száma: 698/2015

TúravezetőVezetőség
Szakágrendezvény
Találkozó helye és idejeAz egyes túráknál kiírtaknak megfelelÅ‘en.
KöltségRészvétel költsége:
tag (legalább 2 éve): 2500 Ft,
vendég: 2800 Ft.
ágyhuzat +500 Ft
A részvételi költség tartalmazza a szállást, a fűtést, a közös étkezéseket: szombati vacsorát és vasárnapi reggelit. Az egyéb étkezésekről mindenki maga gondoskodik. A helyszínen vásárlási lehetőség és büfé nincs.
TájegységBakony
Összes távnincs megadva
Jelentkezés módjaA részvételi díj befizetésével Keszte Zsuzsánál, Tahy Ágnesnél vagy Szádeczky-Kardoss Tamásnál, illetve a szakosztály számlaszámára történÅ‘ befizetéssel: MKB bank 10300002-10596216-49020016
Az átutalási megbízásra mindenképpen kérjük feltüntetni a közlemény mezőbe: „Téli találkozó”, befizető neve, hogy melyik szombati túrán szeretne részt venni: a túravezető neve.
Fontos: az átutalás mellett telefonon vagy e-mailben is értesítsétek a túravezetőt vagy a befizetőhelyek valamelyikét.
Jelentkezési határidő2015. január 12.
SzállásKisgyónbánya Gyöngyvirág kulcsosház
Fontos tudnivalókHálózsák vagy ágyhuzat szükséges!
A vetélkedőhöz szükséges: fejlámpa, papír, íróeszköz.
Általános leírásTalálkozóra hívunk minden kedves túratársat, barátaikat és ismerÅ‘seiket a Bakonyba! Az összejövetel 2015. január 17-18-án a Bakonyban, Kisgyónbányán a Gyöngyvirág kulcsosházban lesz. A szállás 35 fÅ‘ részére kialakított, 4, illetve 5 ágyas fűtött szobákban. Mindenki a saját költségén utazik. Ágyhuzat nem biztosított, ezért azt hozni kell. Étkezés Mikus Pali jóvoltából a helyszínen lesz.

A Találkozóra a hagyományoknak megfelelően túrával és közös utazással jutunk el. Minden túra más útvonalon halad, mint minden évben. A szombati reggelit és hideg ebédeket hozzátok magatokkal, valamint téli túrához megfelelő ruházat szükséges!

Esti program: Szakosztályi évzáró értekezlet, 2014. évi kitüntetések átadása, jövő évi terveink, programjaink, néhány érdekesebb túra vetítése, tagdíj befizetés és a programfüzetek átadása.
Tervek szerint lesz vidámító vetélkedő.